BOSMAN
BOSMAN ~ 2012-02-06 15:56:36 RE: Chcesz zarabiać 2 procent dziennie od sumy na jaka cie bedzie stać  
<h4>witam widze ze wszyscy sa tak bogaci w naszym kraju ze nukomu nie sa potrzebne pieniadze,dlatego czasem sie zastanawiam dlaczego narzekaja na wszystko ze wszedzie zle i znalazlem odpowiedz:: Bo my Polacy jestesmy nauczeni zycia z czasow komunizmu  Zw szystko nam sie nalezy tak jak ponizszy tekst / CZY SIE STOI CZY SIE LEZY TO WYPLATA SIE NALEZY / i tu male rozczarowanie  bo nic sie juz nam nie nalezy w czasach demokracji ,jak sam nie zarobisz na siebie to maloprawdopodobne ze ktos nam da .Dlatego jak kazdy z nas szukalem pracy wszedzie i jej nie znalazlem a jak byla to niewolnicza od rana do wieczora w deszcz czy mroz  pod chmurka za 700 zl .tylko jak przeliczylem to te pieniadze starczyly na czynsz  i na chleb z dzemem .Ale znalazl sie ktos kto mi pomogl szukac gdzie indziej w internecie i znalazlem  pewna firme ktora od 2004 roku jest i placi  moze to nie sa duze pieniadze ale dwa % dziennie nikt mi nie zaplaci  ani w zadnym banku nie dostane takich pieniedzy na lokacie, to majac 100$ mam dziennie 2$ razy 30 dni jest 60$  inwestujac to spowrotem mam 160$ to jest juz mam 3,2 $ dziennie to za 30 dni jest 96$ i moyemz to robic nawet pryey pare miesiecz ale gdz nam sie uybiera 1000$ mam 600$  razy 3,20 zl wartosc dolara tj.1920 zł miesiecznie .To powiem tak to juz naprawde trzeba mieć dobra prace zeby tyle zarabiać , a najciekawsze jest to ze nie musimy stanać na 1000$ mozemy mieć 2 tys lub 3 tys to dopiero wychodzi piekna wyplata,I najwazniejsze 20 min dziennie na kompie w domu w ciepełku przy kawie ,bezstresowo z powodu nieciekawego szefa .   Polecam sie temu przyjrzec sa dodatki jeszcze w tym biznesie ,ale to jdk ktoś naprawde bedzie zainteresowany Serdecznie wszystkich zapraszam nie dajcie sie pokonać biedzie i ubustwie ,bo ci  co wam placa ta marna wyplate żyja  o 100% lepiej od was .      Link do rejstracji podalem w poprzednich postach      </h4>                                                                 kRZYSIEK
BOSMAN
BOSMAN ~ 2012-02-06 16:28:48 RE: Chcesz zarabiać 2 procent dziennie od sumy na jaka cie bedzie stać  
Witam widze że wszyscy są tak bogaci w naszym kraju że nikomu nie są

potrzebne pieniądze,dlatego czasem się zastanawiam dlaczego narzekają na

wszystko, że wszędzie żle i znalazłem odpowiedż:: Bo my Polacy jesteśmy

nauczeni życia z czasow komunizmu  Ze wszystko nam się należy tak jak

poniższy tekst / CZY SIE STOI CZY SIE LEZY TO WYPLATA SIE NALEZY / i tu

male rozczarowanie  bo nic się już nam nie należy w czasach demokracji

,jak sam nie zarobisz na siebie to maloprawdopodobne ze ktoś nam da

.Dlatego jak kazdy z nas szukłem pracy wszędzie i jej nie znalazlem a

jak byla to niewolnicza od rana do wieczora w deszcz czy mróz  pod

chmurka za 700 zl .tylko jak przeliczyłem to te pieniadze starczyły na

czynsz  i na chleb z dżemem .Ale znalazł sie ktoś kto mi pomogl szukac

gdzie indziej /w internecie / i znalazłem  pewną firme ktora od 2004 roku

jest i płaci  może to nie sa duze pieniadze ale 2 % dziennie nikt mi

nie zapłaci  ani w żadnym banku nie dostane takich pieniedzy na lokacie,

bo majac 100$ mam dziennie 2$ razy 30 dni jest 60$  inwestujac to

spowrotem mam 160$ to jest już mam 3,2 $ dziennie to za 30 dni jest 96$ i

możem to robic nawet przez pare miesiecy ale gdy nam sie uzbiera 1000$

mam 600$  razy 3,20 zl wartosc dolara tj.1920 zł miesięznie .To powiem

tak to juz naprawde niezła kasa, trzeba mieć dobra prace zeby tyle zarabiać , a

najciekawsze jest to ze nie musimy stanąć na 1000$ możemy mieć 2 tys lub

3 tys to dopiero wychodzi piekna wyplata,I najważniejsze, 20 min

dziennie na kompie w domu w ciepełku przy kawie ,bezstresowo z powodu

nieciekawego szefa .   Polecam sie temu przyjrzeć są dodatki jeszcze w

tym biznesie ,ale to jak ktoś naprawde bedzie zainteresowany Serdecznie

wszystkich zapraszam nie dajcie sie pokonać biedzie i ubustwu ,bo ci 

co wam placa tą marną  wyplate żyja  o 100% lepiej od was .      Link do

rejstracji http://adv.justbe...id.com/?r=rcaqBVn5SC      

kRZYSIEK
anonim
anonim ~ 2012-02-06 20:42:26 RE: Chcesz zarabiać 2 procent dziennie od sumy na jaka cie bedzie stać  
Rozumiem, że ty Krzysiek zarabiasz?  Ile udało się Tobie w ostatnich 3 miesiącach zarobić?
BOSMAN
BOSMAN ~ 2012-02-07 10:41:30 RE: Chcesz zarabiać 2 procent dziennie od sumy na jaka cie bedzie stać  
Witam serdecznie
Ja jestem doiero  od 01,01,2012 weszlem z poleconego i przez pierwsze 3 tyg nie wplacalem nic  bo chcialem przetestowac program i okazalo sie ze jest wiarygodny w tej chwili mam 130 dolarow  wplacilem 100$  w piatek  3.02.1012 i obecnie mam juz z zarobkiem wlasnie 130 $ dzis juz bede robil nastepna pozycje  po godz 13 stej bo mam w tej chwili 9,40$ po doliczeniu 2 % bedzie ponad 10 i moge miec nastepna pozycja 10$ z ktorej bede zarabial dziennie 2% =0,20$ i wtedy z dnia na dzien bede maila wiekszy kapital ktory bedzie generowal dobra kase .Niewim czy Pan wchodzil na ta strone i poczytal cos na ten temat bo tam wszystko pisze jak to dziala , dodatkowo mamy z poleconego z pierwszej lini 1$ z drugiej 0,5$  czym wiecej osob polecimy oni sie zarejstruja i wykupia pozycje niewazne czy 1 dna czy 2 dwie a le z kazdych 10 dolarow my dostajemy 1 $ i tak mozemy sobie wygenerowac swoje dochody  prawie bez naszych wkladow.
Jezeli chce pan wiedziec wiecej i pomocy w rejstracji to prosze sie odezwac na skeype crasnoludek1 pomoge sie zarejstrowac i zalożyć  konto AlertPey bo tylko przez konto internetowe możemy dokonywac wplaty i wyplaty
Pozdrawiam  i polecam system i swoja pomoc Krzysiek
anonim
anonim ~ 2012-02-09 10:35:56 RE: Chcesz zarabiać 2 procent dziennie od sumy na jaka cie bedzie stać  
Mam możliwość pokazać wypłate z tego programu? Jeśli faktycznie tak jest może pomyślę też sprubować...
BOSMAN
BOSMAN ~ 2012-02-10 12:17:44 RE: Chcesz zarabiać 2 procent dziennie od sumy na jaka cie bedzie stać  
zapraszam na skeypa crasnoludek2 i wszystko pokaze  jak to wyglada  i pokaze konto na serverze JBP i AlertPey krzysiek
anonim
anonim ~ 2012-02-10 15:29:35 RE: Chcesz zarabiać 2 procent dziennie od sumy na jaka cie bedzie stać  
Udało się już Tobie kogoś namówić?
BOSMAN
BOSMAN ~ 2012-02-10 17:53:35 RE: Chcesz zarabiać 2 procent dziennie od sumy na jaka cie bedzie stać  
przyjacielu ja nikogo nie namawiam ja pokazuje  jak mozna sobie zrobic pewny przychod pasywny bez duzych wkladow wlasnych i duzego wysilku .tak mam  juz Ja 3 osoby zona 7 osob i dzis 2 osoby wchodza ,tak jak masz wyzej  na wejscie dostajesz 10 $ bonusu tym firma cie przekonuje ze jest wiarygodna  wchodzac do firmy nic nie tracisz ,ale odrazu zyskujesz ,proponuje zeby nie polemizować odezwij sie na skeype to ci wszystko pokaze i sam sie przekonasz ze to nie jest sciema .No chyba ze tu rozmawiam z ubotem a nie czlowiekiem lub adminem ,to wtedy jest daremna moja gatka,jak sie ze mna skomntaktujesz bedziesz mial mozliwosc porozmawiac z tymi co juz sa od 3 miesiecy w firmie i juz wyplacaja po 150 $ dziennie sprawdz i sam sie przekonaj Pozdrawiam Krzysiek
123
  Zaloguj się
Login
Hasło
   Ogłoszenia lokalne - ostatnio dodane
Transport POLSKA-ANGLIA tanio
Wykonujemy usługi transportowe,przeprowadzki na trasie ANGL
Wiesz - możesz - działaj!
Wiesz, że chcesz lepiej, żyć, lepiej zarabiać, zapewni
Dodatkowe pieniadze
Jesteś osobą zdecydowaną i wiedzącą czego chce od życi
Smartphone Sony Ericsson Xperia NEO V
Smartphone Sony Ericsson Xperia NEO V Na Naszym portalu www.
Działka budowlana w Małkocinie
Atrakcyjny lokal II poziomowy o pow 77 m2 położony na part
Sprzedam działkę warzywną
Pilnie sprzedam atrakcyjną działkę warzywną w Szczecinie
Bądź niezależną konsultantką Oriflame!
Zarabiaj 100-200-300 zł a nawet i więcej.Zostań konsultan
ODDŁUŻENIA KOMORNICZE
Ostatnia Deska RatunkuCHWILÓWKI BEZ BIK, BIG, KRDChwilówki