anonim
anonim ~ 2012-01-12 12:22:01 RE: Buczenie przy dodawaniu gazu 80km/h Hyundai  
Witam użytkowników tego portalu ogłoszeniowego. Po ilości odsłon można stwierdzić, że ktoś czyta tą stronę. Przejrzałem w internecie wiele stron na temat buczenia w aucie ale często uzytkownicy mówią o problemie a jak juz rozwiążą sprawę to zapomniają dodać co było przyczyną.
Mam problem z swoim Hyundaiem. Od pewnego czasu narastało buczenie w aucie. Dopóki jadę poniżej 75km jest okey ale przy zwiększaniu prędkości buczenie się zwiększa. Przy 90 km już nie można w aucie "wytrzymać" i taka jazda jest bardzo męcząca.
Na początku myślałem, że to tłumik. Moje przypuszczenia wydawały się prawidłowo bo był dziurawy (końcówka tłumika). Wymiana 140zł. Już byłem zadowolony ale na drugi dzień okazało się, że problem nadal istnieje.
Czy mieliście kiedyś wcześniej podobny problem z swoim autem? Co może być przyczyną?
anonim
anonim ~ 2012-01-20 13:20:17 RE: Buczenie przy dodawaniu gazu 80km/h Hyundai  
Kontynując dalej temat dodam, że problem ten nadal istnieje. Ostatnio udałem się do wulkanizatora aby wyważył koła. Po wyważeniu problem był taki sam. Czeka mnie dalsze poszukiwanie przyczyny buczenia w moim aucie. Jeśli  ktoś z Państwa ma pomysł co może być przyczyną będę wdzieczny za wpis.
1
  Zaloguj się
Login
Hasło
   Ogłoszenia lokalne - ostatnio dodane
Transport POLSKA-ANGLIA tanio
Wykonujemy usługi transportowe,przeprowadzki na trasie ANGL
Wiesz - możesz - działaj!
Wiesz, że chcesz lepiej, żyć, lepiej zarabiać, zapewni
Dodatkowe pieniadze
Jesteś osobą zdecydowaną i wiedzącą czego chce od życi
Smartphone Sony Ericsson Xperia NEO V
Smartphone Sony Ericsson Xperia NEO V Na Naszym portalu www.
Działka budowlana w Małkocinie
Atrakcyjny lokal II poziomowy o pow 77 m2 położony na part
Sprzedam działkę warzywną
Pilnie sprzedam atrakcyjną działkę warzywną w Szczecinie
Bądź niezależną konsultantką Oriflame!
Zarabiaj 100-200-300 zł a nawet i więcej.Zostań konsultan
ODDŁUŻENIA KOMORNICZE
Ostatnia Deska RatunkuCHWILÓWKI BEZ BIK, BIG, KRDChwilówki